Domarvallen 1, Smålandsstenar
29 juni 2024
13:00

Referat: Smålandsstenars GOIF - Hovslätts IK

Sista matchen för vårsäsongen spelades på Domarvallen i Smålandsstenar. Vi började bra och redan efter 3 minuter gjorde vi 1-0 genom mål av Leo Björkman fint framspelad av Filip Vristel. Därefter skapar vi ytterligare några halvchanser innan Smålandsstenar kvitterar till 1-1 efter 10 min. I 18:e minuten gör sen hemmalagets skyttekung Zeljko Stajcic 2-1 vilket står sig halvleken ut. I andra halvlek håller vi jämna steg med Smålandsstenar men i 67:e minuten snappar Zeljko upp en för lös bakåtpass och gör sitt andra mål vilket betyder 3-1 till hemmalaget. Vi försöker i slutet av matchen att få till en reducering och skapar några bra lägen, men resultatet står sig tiden ut. På det hela taget gör vi en bra bortamatch mot ett av seriens topplag men i dag räcker det inte till några poäng. Bäste HIK spelare i dag var Leo Björkman på mittfältet, beröm även till Rasmus Simmeborn i försvaret. Nu tar vi lite sommarledigt innan serien drar igång igen med match mot Hallby hemma den 9 augusti!